Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Убиецът Кусев ще лежи 12 години зад решетките

Убиецът Кусев ще лежи 12 години зад решетките

Бургаският окръжен съд наложи наказание 12 години лишаване от свобода на Стоян Кусев за извършено убийство. Той е признат за виновен в това, че на 13.08.2015 г. около 21.30 часа в гр. Поморие, обл. Бургас, на ул. „Манастирска”, пред магазин „Импулс” умишлено умъртвил другиго, като му нанесъл удар с нож в областта на корема.

Бургаскиятокръжен съд наложи наказание 12 години лишаване от свобода на Стоян Кусев заизвършено убийство. Той е признат за виновен в това, че на 13.08.2015 г. около21.30 часа в гр. Поморие, обл. Бургас, на ул. „Манастирска”, пред магазин„Импулс” умишлено умъртвил другиго, като му нанесъл удар с нож в областта накорема.

Споредобвинителния акт на 13.08.2015 г. през деня, КУСЕВ изпил неустановено по вид и количествоалкохол. Към 21.00 ч. същият отишъл в заведение, известно като „Бакалката”,намиращо се на ул. „Манастирска” в гр. Поморие. Там бил пострадалият със своякомпания. Четиримата мъже стояли на маса в заведението и пиели ракия.Обвиняемият КУСЕВ ги приближил и попитал къде е жена му. Пострадалият муотговорил, че неговата жена я няма в заведението и да я търси другаде.

Тозиотговор ядосал обвиняемия, който започнал да нанася побой над мъжа. Тогава сенамесили другите мъже, като ги разтървали и избутали обвиняемия извънзаведението.След тазислучка КУСЕВ се отправил към намиращ се в близост магазин „Импулс” на същатаулица и застанал пред кафе-автомат. Няколко минути след това пострадалиятизлязъл от заведението „Бакалката” и се запътил към близкия магазин, за да сикупи цигари. Единият мъж от компанията му решил да отиде след него и гонастигнал. Пред магазина мъжете се озовали на няколко метра един от друг собвиняемия. Конфликтът помежду им, който възникнал в заведението, отновоприпламнал, като Кусев ги приближил и нанесъл удар на мъжа, придружаващпострадалия, от който той паднал на земята и ударил десния си лакът.

След товаподгонил пострадалия. Двамата се отдалечили на няколко метра. Обвиняемиятизвадил от десния джоб на панталона си сгъваем метален нож, разгънал го и замахналс острието, причинявайки на пострадалия прободно-порезно нараняване в корема,достигащо до голям кръвоносен съд. След нанесения удар КУСЕВ сгънал ножа и сеотдалечил в посока към дома си. По пътя изхвърлил ножа.

Днес Бургаскиятокръжен съд допусна делото да протече по реда на съкратеното съдебно следствие,след като подсъдимият изцяло призна фактите, посочени в обстоятелствената частна обвинителния акт и даде съгласие да не се събират доказателства за тях. Потози институт съдът намали първоначално определеното му наказание от 18 годинис 1/3 и постанови той да търпи 12 години лишаване от свобода при първоначаленстрог режим в затвор.

Съдътконституира майката на пострадалия като частен обвинител и граждански ищец иприе за съвместно разглеждане в наказателното производство гражданския й иск вразмер на 250 хил. лева, представляващ обезщетение за нанесени неимущественивреди. Съдебният състав уважи гражданската претенция в размер на 150 хил. лева,а в останалата част я отхвърли като недоказана и неоснователна.Присъдатана Окръжен съд Бургас подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд в15-дневен срок.           

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега