Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ученик пренареди транспортните схеми на три общини, за да е навреме в клас

Ученик пренареди транспортните схеми на три общини, за да е навреме в клас

Желанието на гимназиален ученик да бъде навреме в клас и да не изпуска дори част от учебния материал, силно впечатли дългогодишни служители в Областна администрация Бургас, които в годините са се сблъсквали с какви ли не сигнали, жалби и искания от страна на граждани. За проблема на ученика сигнализира баща му в приемния ден на областния управител.

Желанието на гимназиален ученик да бъде навреме в клас и да не изпуска доричаст от учебния материал, силно впечатли дългогодишни служители в Областнаадминистрация Бургас, които в годините са се сблъсквали с какви ли не сигнали,жалби и искания от страна на граждани. За проблема на ученика сигнализира бащаму в приемния ден на областния управител.

От разговора става ясно, чесъществува проблем с превоза на пътници от град Китен, където живеесемейството, до областния център Бургас, където учи младежа. Първият обявен часна тръгване от крайморския град е 6:50 часа, а началото на учебния ден е в7:30. Така на практика въпреки силното желание да бъде навреме в клас, ученикътот Китен е принуден да пропуска всеки ден първите часове.            

Запознати добре съсситуацията учителите на момчето правят компромис и не пишат закъснения, носамото то не приема липсата на транспорт за основателен повод да пропуска уроции занимания, които счита важни за бъдещото му развитие. Впечатлен от желаниетона младежа да бъде стриктен в спазването на училищните си ангажименти,областният управител Вълчо Чолаков разпорежда бърза проверка на транспортнитесхеми на общините Бургас, Царево и Приморско, с цел да се намери вариант зарешаване на проблема.

Оказва се че има автобус с утвърден час на тръгване отград Царево 6:00 часа, но през зимния сезон той не пътува поради липса напътници, а оттам и нерентабилност на линията. В добра координация с тритеобщини Чолаков е получил уверението на длъжностни лица, отговарящи за превоза напътници, че от м. Февруари маршрутът ще се изпълнява по разписание, което щеобезпечи транспорта на учениците в населените места извън Бургас, с огледнавременното им пристигане за началото на учебния ден от първа смяна. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега