Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Учредяват Българо-Китайска асоциация за търговия и инвестиции в Бургас

Учредяват Българо-Китайска асоциация за търговия и инвестиции в Бургас

Българо-Китайска асоциация за търговия и инвестиции ще бъде учредена на 31 май в Бургас. Основната ѝ роля ще бъде развитие на бизнес отношенията на фирми вносители и износители от Бургас, както и насърчаване на китайски компании да инвестират в региона.

Българо-Китайска асоциация за търговия иинвестиции ще бъде учредена на 31 май в Бургас. Основнатаѝ роля щебъде развитие на бизнес отношенията на фирми вносители и износители от Бургас,както и насърчаване на китайски компании да инвестират в региона.

Дейностите на Асоциацията ще са свързаниоще с координацията на икономическите и професионалните интереси на бургаски икитайски дружества; с организиране на делови срещи и всякаквидруги форми на обмяна на опит за всичко, което се отнася до Българо-Китайскитебизнес отношения.

Учредителина бургаската асоциация са пет фирми, чиито основни дейности са свързани собразование, дистрибуцияна горива, внос наиндустриална техника, производствона зеленчуци, високитехнологии и зеленаенергия. Председател наАсоциацията ще бъде Менг Лу - основателката на единствената школа за изучаванена китайски език в Бургас.

„Бургас, от географска и логистична гледна точка, е най-подходящият град в България за развитието накитайски инвестиции, а все още няма силно лоби, каквото имат Пловдив и София. Това е основната причина да основемтази Асоциация именно тук“, коментира Менг Лу.

„През идната седмица Пловдив ще бъдедомакин на първото и най-мащабно бизнес посещение от Китай, на което ще участват повече от150 фирми. Такова, дорипо-мащабно, може да се организира за в бъдеще и в Бургас“, заяви Менг Лу идопълни, че за да постигнат целите на бургаския бизнес ще работят съвместно с другиасоциации, както с общински и държавни администрации.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега