Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Условна присъда за пиян шофьор, нападнал полицаи

Условна присъда за пиян шофьор, нападнал полицаи

Бургаският районен съд определи условно наказание от година и половина затвор с 3 години изпитателен срок за пиян шофьор, нападнал полицаи, съобщават от районната прокуратура. Осъденият Атанас Н. ще трябва да плати и глоба от 1 000 лева. На 39-годишния мъж е определена и пробационна мярка по чл.67 ал.3 от НК - забрана да напуска дома си за времето от 23.00 часа до 05.00 часа.

Бургаският районен съд определи условно наказание от година и половина затвор с 3 години изпитателен срок за пиян шофьор, нападнал полицаи, съобщават от районната прокуратура. Осъденият Атанас Н. ще трябва да плати и глоба от 1 000 лева. На 39-годишния мъж е определена и пробационна мярка по чл.67 ал.3 от НК - забрана да напуска дома си за времето от 23.00 часа до 05.00 часа. Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване.

Атанас е спрян за проверка от служители на реда на 30-и септември 2014-а година. По данни на полицията, шофьорът бил във видимо нетрезво състояние. При проверката е отказал да бъде тестван с дрегер и да даде кръвна проба. След това е възпрепятствал служителите на полицията да му бъде съставен административен акт, блъскал ги е, обиждал ги е, заплашвал е с уволнение и е оказвал съпротива, като задържането му е извършено след намесата на четирима полицейски служители.

Районният съд го призна за виновен за две престъпления - за хулиганство при повторност и противозаконно пречене на орган на власт. Подсъдимият е осъждан и в предходни случаи - за хулиганство и за шофиране след употреба на алкохол, като и в двата случая му е наложено наказание пробация.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега