Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Утре отработваме 4-ти март

Утре отработваме 4-ти март

Тази работна седмица ще бъде с един ден по-дълга. Утрешния 12-и март, събота, бе обявен от Министерски съвет за официален работен ден, в който ще отработваме 4-и март.

Тази работна седмица ще бъде с един ден по-дълга. Утрешния 12-и март, събота, бе обявен от Министерски съвет за официален работен ден, в който ще отработваме 4-и март.

Четвърти бе определен за неработен ден, за да не се разкъсва работната седмица - националният празник 3-ти март тази година се падна в четвъртък и от правителството спазиха традицията петъкът да бъде почивен и да се отработва по-късно. Това се отнася и за учениците - съботата ще бъде учебен ден, като занятията ще са по програмата за 4 март (петък), информираха от МОН.

Следващата по-дълга почивка за нашенци ще бъде покрай Великден (1-ви май). За неработни са обявени и 29-и април (Разпети петък), както и 2-ри май. След тази дата ще се върнем на работа за три дни, след което ще почиваме и на 6-ти май (петък).

На 14-и май (събота), обаче, ще работим, за да компенсираме 23-ти. Този ден се пада в понеделник и, за да не се прекъсва работната седмица, правителството го обяви за неработен. Така през май ще се радваме на цели две четиридневни почивки - около Великден и около 24-ти май.

Следващият дълъг уикенд ще бъде през септември. Тогава отново ще имаме две четиридневни почивки, но и две работни съботи. За официални неработни дни са обявени 5-и и 6-и септември (понеделник и вторник), както и 22-ри и 23-ти септември (четвъртък и петък). Ще отработваме в две последователни съботи - на 10-и и на 17-и.

Тъй като догодина Коледа и Нова година съвпадат с уикендите, един единствен ще бъде допълнителният почивен ден - 26-и декември (понеделник). 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега