Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Варненски хореограф представя спектакъла "The Space in Between" в Бургас

Варненски хореограф представя спектакъла "The Space in Between" в Бургас

В навечерието на един от най-големите християнски празници - Великден, талантливата танцьорка ще очертае границите на социален комфорт, в които всички ние удобно пребиваваме, и ще потърси разстоянието, което дели и свързва хората в нематериален план.

Варненският хореограф Искра Иванова ще представи иновативния спектакъл "The Space in Between" пред бургаска публика на 29-и април (петък). В навечерието на един от най-големите християнски празници - Великден, талантливата танцьорка ще очертае границите на социален комфорт, в които всички ние удобно пребиваваме, и ще потърси разстоянието, което дели и свързва хората в нематериален план.

Бургаската публика ще има възможността да гледа танц наситен с тишина, движения, съпровождащи музика от космоса. В проекта са използвани "Симфониите на планетите", записани по време на космическите полети на Вояджър 1 и 2.

 Танцовото представление е с изключително пестелива сценографска среда и се стреми да концентрира вниманието на зрителя върху тялото на изпълнителя и неговият необятен потенциал да превежда знаците от реалността и да трансформира посланията навътре към себе си, към извора, към дълбокото.

Хореографията и изпълнението са дело на Искра Иванова, а артистичен сътрудник е Светлозара Христова. В петък спектакълът "The Space in Between" ще има две представления - от 18:30 и 20 часа, като мястото на събитието е Atelie056 - ул. Драма 10Б. Капацитетът на залата е 20 човека, а билетът е на стойност от 10 лева. Пропуск можете да си закупите на място, половин час преди представлението.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега