Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Васил Спасов квартет ще гостува в Бургас на 22-ри март

Васил Спасов квартет ще гостува в Бургас на 22-ри март

През последните две години Бургас бавно се превръща в столица на джаза. През следващата седмица морският град отново ще бъде домакин на премиера от европейско ниво с концерта на известния пианист и композитор Васил Спасов и неговите колеги Димитър Льолев, Димитър Карамфилов и Атанас Попов.

През последните две години Бургас постепенно се превръща в столица на джаза. През следващата седмица морският град отново ще бъде домакин на премиера от европейско ниво с концерта на известния пианист и композитор Васил Спасов и неговите колеги ДимитърЛьолев, Димитър Карамфилов и Атанас Попов.

Любителите на качествена музика вБургас могат да се почувстватнаистина джазово разглезени. Музиката на групата е изцялоавторска и носи полъха на американския джаз, съчетан с европейски елементи исъкровения поглед на композитора Васил Спасов.

Името на автора е добре познатона Бургаскaтa публика. Лидер е на "Дивотозове" с Милица Гладнишка, "Фънкалеро", заедно с Мирослав Иванов и Димитър Льолев,и своя авторски квинтет с Мишо Йосифов и Петър Момчев. Съвсем скоро бе представен и диска на ВенциславБлагоев представящ българските джазови композитори където можем да чуем ипиесата на Васил Спасов - "Dedication". Биг-бенда на националното радио, сдиригент Антони Дончев, също ще представи негови творби иаранжименти в поредица концерти в БНР.

За Бургаската публика,квартета е приготвил програма от най-стилните си композиции изсвирени презгодините. Ще прозвучат и нови творби представени за пръв път на бургаска сцена.Васил Спасов квартет е в състав:Димитър Льолев -алт-саксофон, Васил Спасов - пиано,композиции, Димитър Карамфилов - контрабас, Атанас Попов – барабани.

Концертът ще се състои на 22 март, от 19 часа, на сцената на Кукления театър в Бургас. Билети на касата на НХК и на място предиконцерта.За информация и резервации тел. 0889/801 120.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега