Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вицесветовен шампион по борба идва за открита тренировка с възпитаници на СУ “Юрий Гагарин“

Вицесветовен шампион по борба идва за открита тренировка с възпитаници на СУ “Юрий Гагарин“

Именитият борец, който е и носител на златния пояс „Никола Петров“ е изобретател на уреда „Българска тренировъчна торба“, известен по цял свят като Bulgarian Training Bag.

Световноизвестният състезател по класическа борба Иван Иванов ще пристигне в Бургас от САЩ, за да проведе открита тренировка с настоящи възпитаници на Спортното училище „Юрий Гагарин“. Роденият в Казанлък българин отдавна живее и работи в Щатите Иван Иванов е вицесветовен шампион от 1994 година и пети от Олимпийскити игри в Атланта 1996 година.

Изобретател е на системата за тренировка „Суплес“ . Бил е треньор на олимпийския отбор на САЩ и генерален мениджър на Американската федерация по борба.

Иванов пристига от САЩ за да се включи в инициативата на СУ“Юрий Гагарин“ под мотото „Предизвикай ме“. Тя е част от кампанията за открити тренировки „Ролята на физическото възпитание за развитието на личността на ученика“, която Спортно училище стартира през миналата учебна година по повод честването на 50-годишния си юбилей.

Откритата тренировка на Иван Иванов с борци от СУ“Юрий Гагарин“ ще се проведе на 22 ноември, от 10:30 часа в зала „Бойчо Брънзов“.

Именитият борец, който е и носител на златния пояс „Никола Петров“ е изобретател на уреда „Българска тренировъчна торба“, известен по цял свят като Bulgarian Training Bag.

Учениците от Спортното ще имат уникалната възможност да направят съвместна тренировка с Иван Иванов, който ще им разкрие тайните на този универсален, ефективен и революционен фитнес уред.

Българската торба, както и други спортни уреди и иновации, проектирани от нашия сънародник се ползват с огромен успех сред елитните състезатели и треньори по борба, MMA, джудо, както и от практикуващите функционални, аеробни и crossfit тренировки.

Всеки желаещ да чуе какво ще сподели Иван Иванов с бургаските спортисти и да наблюдава атрактивната и вълнуваща тренировка може да присъства като зрител в зала „Бойчо Брънзов“ на 22 ноември, сряда, от 10:30 часа. Входът е свободен.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега