Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Виктория Георгиева снима новия си клип в Бургас

Виктория Георгиева снима новия си клип в Бургас

"Избрах Бургас, защото съм свързана с морето. Аз съм от Варна, но много обичам Бургас и много обичам да снимам на нашето Черноморие. Много съм щастлива, че Община Бургас ми дава шанс да снимам в новата спортна зала "Арена Бургас". Тя е едно страхотно място и се надявам един ден да направя концерт тук", каза Виктория преди началото на снимките.

Българският представител на Евровизия 2020 и 2021 Виктория избра Бургас като локация за снимките на новия си музикален клип. Проектът Alright на изпълнителката е обвързан със ситуацията, в която светът се намира в момента, а посланието му е, че всичко отново ще бъде по-светло. 

"Избрах Бургас, защото съм свързана с морето. Аз съм от Варна, но много обичам Бургас и много обичам да снимам на нашето Черноморие. Много съм щастлива, че Община Бургас ми дава шанс да снимам в новата спортна зала "Арена Бургас". Тя е едно страхотно място и се надявам един ден да направя концерт тук", каза Виктория преди началото на снимките.

Зала "Арена Бургас", в която Виктория снима новия си клип, трябва да бъде завършена през тази година и ще е истинско спортно бижу. Тя ще е единствената в страната, лицензирана да приема домакинство на лекоатлетически състезания от най-висок ранг. Освен турнири в много спортове, в залата ще могат да се провеждат мащабни концерти и други културни събития. Тя се състои от три отделни блока, като в основната зала ще има 7000 седящи места, с опция при определени събития да бъдат увеличени до 12 000 заедно с правостоящите.

На 16 май Виктория взе участие в специалното шоу на Евровизия "Europe Shine A Light". Милиони зрители в цял свят проследиха на живо от Нидерландия телевизионната програма. Шоуто представи песните и артистите от отменената Евровизия 2020 в Ротердам и много от най-големите звезди на конкурса.  

Талантливата Виктория, която трябваше да представи България с песента "Tears Getting Sober", ще бъде българският артист на конкурса и през 2021 г. Песента ѝ се превърна в един от големите хитове на Евровизия 2020, а след шоуто влезе в дигитални музикални класации на Великобритания, Холандия, Исландия, Норвегия, Германия, Кипър, Дания, Швейцария, Белгия, Австрия, Швеция и Австралия. Видео на "Tears Getting Sober", което има близо 2 милиона и половина гледания.

След отмяната на конкурса едни от най-големите медии в Нидерландия, страната домакин на отмененото 65-то издание на Евровизия, излязоха със заглавия  'Bulgarije had songfestival gewonnen' (България спечели Евровизия) и "Dit liedje had waarschijnlijk het Songfestival 2020 gewonnen" (Тази песен вероятно щеше да спечели Евровизия 2020). Публикациите в изданията De Telegraaf , RTL Nieuws, AD.nl, Shownieuws, Ditjes & Datjes, RTL Boulevard, Tubantia и  Welingelichte Kringen посочват, че преди крайното решение за изместване на конкурса за 2021 година Виктория и песента ѝ за България "Tears Getting Sober" са били големите фаворити за победа на конкурса в Ротердам и пишат "Ако конкурсът беше продължил, България вероятно щеше да победи".Българската песен на Евровизия "Tears Getting Sober" беше избрана и за големия победител в класацията на международната телевизия Out TV, в която зрители и професионално жури гласуваха за своите фаворити от Евровизия 2020. Тазгодишното издание на конкурса беше отменено заради пандемията от коронавирус.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега