Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вия: Арсенал ми направиха оферта

Вия: Арсенал ми направиха оферта

Нападателят на Атлетико разкри, че „артилеристите” са били заинтересовани от него още когато се подвизаваше в Барселона, но изрази задоволството си от развитието на своята кариера в Мадрид.

Нападателят наАтлетико разкри, че „артилеристите” са били заинтересовани от него още когатосе подвизаваше в Барселона, но изрази задоволството си от развитието на своятакариера в Мадрид.

Интересът наАрсенал към опитния испански национал по време на престоя му на „Камп Ноу” бедълго обсъждан от медиите на острова. Сега Вия обясни, че единствено нежеланиетона „каталунците” да го продадат му е попречило да заиграе във Висшата лига.

По този повод напдателят на мадридчани заяви във футболен коментар на живо пред „Canal +”: „Арсеналнаправиха отлична оферта, която бе добра за клуба и идеално устройваше менсамия. Въпреки това, Барса не искаха да ме пуснат да си тръгна по това време.Беше ми казано, че отборът има нужда от мен.”

32-годишниятнападател е доволен от живота на „Висенте Калдерон” и се радва как се развиванеговата лична кариера и представянето на отбора като цяло.„Щастлив съм, чемоите качества и представяне на терена помогнаха на отбора да постигне своитецели, защото в крайна сметка аз мисля повече за цялостния успех на тима, а неза своя собствен.“

„Още преди дапремина в Атлетико, те имаха много добър отбор и играят страхотно презпоследните няколко години. Борят се смело и имат спечелени важни трофеи,“добави още Вия.

Очаква се ДиегоСимеоне отново да заложи на своянападател за предстоящия сблъсък с Валения тази неделя.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега