Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте каква ще бъде 2016 година за Вас според китайския хороскоп

Вижте каква ще бъде 2016 година за Вас според китайския хороскоп

На 8-ми февруари 2016-а в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на Червената огнена маймуна. Според китайския хороскоп, маймуната е девета в цикъла от 12 знака. 2016-а е свързана с огъня като един от петте елемента, управляващи вселената, а късметлийският цвят за следващата година е червеният.

На 8-ми февруари 2016-а в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на Червената огнена маймуна. Според китайския хороскоп, маймуната е девета в цикъла от 12 знака. 2016-а е свързана с огъня като един от петте елемента, управляващи вселената, а късметлийският цвят за следващата година е червеният.

В действителност Китай ще посрещне 4713-тата година от своя календар. Тя ще премине под знака на креативността, иновативното мислене, интелекта и хумора. Очаква ни икономически растеж в световен план и големи открития в технологиите и науката. Годината ще бъде успешна и в политически план, като големи проблеми в това отношение не се очакват.

Представителите на знака на плъха ще завършат стари проекти и ще решат стари проблеми. Очакват ги и добри професионални взаимоотношения, но и пъстър любовен живот. В офиса Ви очакват предизвикателства, но ако работите усърдно ще подобрите финансовото си състояние.

Воловете ще имат една от най-успешните и щастливи години. Семейните представители на този знак може да претърпят трусове у дома в началото на годината, но след това нещата ще се наредят. Може да помислите за втори меден месец или да създадете потомство.

За тигрите следващата година ще бъде време за промяна. Може би ще се освободите от нереалистична представа за себе си, или ще намерите сили да промените себе си към по-добро. Дръжте се далеч от конфликти и работете внимателно при планирането на бюджета си.

Зайците ще изживеят една изключително емоционална година. Съберете ума си и ще трябва да станете по-практични и концентрирани, за да не попречат чувствата Ви на плановете за бъдещето. Началото на годината ще бъде трудно, ще трябва да се погрижите за здравето си и да се пазите от стреса.

Много възможности се разкриват пред драконите в професионален план. Не се колебайте да потърсите съвет и помощ, за да се възползвате максимално от тях. Забравете старите провали в любовта. Следващата година е добра за инвестиране в дългосрочни влогове, но избягвайте рисковите вложения.

За змиите годината е подходяща за професионално усъвършенстване, но избягвайте да давате пари на заем. В личен план се очертават проблеми. Не се подвеждайте по повърхностни неща като външния вид и парите. Новата връзка може да се окаже неподходяща, затова не избързвайте с обвързването.

Представителите на знака на коня ще пожънат много успехи в работата си. Поработете върху личните си взаимоотношения - повече комуникация, жестове и доверие ще заздравят връзките Ви с околните.

Козите ще прекарат годината в хармония със семейството и близките, които ще донесат както лично щастие, така и успехи. Не обещавайте неща, които не сте сигурни, че ще успеете да постигнете.

За маймуните новата година ще даде много възможности. Съдбата, близките и партньорите ще дадат много подкрепа, но не трябва да позволявате на самочувствието Ви да изхвръкне. Средата на годината е подходящо време за нови проекти, нова кариера, нови връзки и създаване на семейство.

Новата година е подходяща за петлите да променят живота си. Планирайте внимателно всичко, за да постигнете целите си. Успех за бизнеса се очертава през втората половина на годината. Добра година за създаване на дете.

Кучетата ще предпочетат душевния мир пред всичко. Това може да ги отдалечи от някои нови възможности и да забави развитието им в професионален план, но в личен план представителите на тази зодия ще се радват на романтика и еротика. Планирайте добре ежедневието си.

Прасетата трябва да се погрижат по-добре за себе си. Ще търсят помощта и подкрепата Ви, но не се раздавайте излишно. Може да Ви се прииска да се отдадете на лукс и големи разходи, но е добре да повикате на помощ разума и да внимавате с планирането. Очакват Ви много предизвикателства, но и възможности да изпълните целите си.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега