Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте какво да очакваме от поредния тематичен уикенд в Бургас

Вижте какво да очакваме от поредния тематичен уикенд в Бургас

От този уикенд започват и истинските летни емоции – плаж Крайморие и Бургас Север ще предложат турнири по плажен волейбол.

Бургас е адреналин без граници този уикенд! Да летиш на гребена на вълните или да се спуснеш с парапланер над морето е гаранция за уникално и неповторимо изживяване! А островно Биле приключение е просто задължително!

Усещането ще се подсили и от специалната звезда на събитието. Един от най-ексцентричните кайтсърфисти Ник Джейкъбсън, идва в Бургас на 26 и 27 юни като специален гост на Burgas Kite Cup 2021, който ще се проведе на плаж „Атанасовска коса“.

По същото време по вълните в залива ще се носят и яхтсмените от регата „Черноморец Бургас 2021“. Ако искате да ги наблюдавате от високо ви предлагаме да резервирате своя полет с парапланер от зоната до КЦ "Морско казино".

От този уикенд започват и истинските летни емоции – плаж Крайморие и Бургас Север ще предложат турнири по плажен волейбол.

В дните от 24 до 27 юни, остров Света Анастасия ще бъде домакин на вече традиционния за мястото "Биле фест". В духа на Еньовден ,Острова ще посрещне своите гости с ритуали за здраве и плодородие, интерсни гости, музикални изпълнения и работилнички. Билкови отвари ще забъркат майстори от близо и далеч. Посетителите от всеки курс ще могат да се включат и в специалното островно хоро,  което ще допълни доброто празнично настроение.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега