Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте самозапалилата се фотографка

Жената е с 90% изгаряния
Вижте самозапалилата се фотографка

39-годишната жена, която се самозапали днес следобед пред президентството, е фотографката Лидия Петрова, съобщава в. "24 часа". Лидия живее в Нови Искър, на ул. "Кътински път", и е работила във вестник "Труд".

39-годишната жена, която се самозапали днес следобед пред президентството,  е фотографката Лидия Петрова, съобщава в. "24 часа".  Лидия живее в Нови Искър, на ул. "Кътински път", и е работила във вестник "Труд".

„МИЛАТААААААААААА,МОЛЯ ТЕ ОПРАВИ СЕЕ. БОГ ДА Е С НЕЯ“, „Миличка защо те да живеят а ти да страдаш дано БОГ те закриля“, „Защо бе мила? Толкова хубаво детенце имаш. Бог да е с теб и ние също“, Боже, защо стойностните хора искат да си отиват, а боклуците остават?“, това са някой от коментарите, които близки на Лидия са публикували под последния й пост.

Професор Огнян Хаджийски от „Пирогов“, чийто екип прие пострадалата в противошокова зала на Клиниката по изгаряния в болницата, съобщи че тя е с 90% изгаряния. „Такова изгаряне е несъвместимо с живота“, обясни професорът.

Все още не е ясно с какво се е поляла жената, но най-вероятно – с бензин.Проф. Хаджийски съобщи, че главата й е силно пострадала, изгорени са дихателните пътища и тя е на командно дишане. Съпругът на жената е пристигнал в болницата, съобщи още проф. Хаджийски. По думите му можело да се предположи, че тя е имала психическо страдание.

„По данни на съпруга тя се е притеснявала за бъдещето на детето си“, каза още професорът.39-годишната жена се запали този следобед пред сградата на президентството, докато вътре се провеждаха преговорите между държавния глава и Патриотичния фронт за съставяне на правителство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега