Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вкусен сняг посипа пл. "Тройката" през уикенда

Вкусен сняг посипа пл. "Тройката" през уикенда

Вкусен сняг посипа площад "Тройката" през уикенда. Изненадата бе част от тридневния фестивален уикенд Tasty Summer и бе дело на специалната машина на шеф Ради Стамболов, който беше гост на феста, заедно с шеф Бoби Екзархов и огнената Елица Кoтева.

Вкусен сняг посипа площад "Тройката" през уикенда. Изненадата бе част от тридневния фестивален уикенд Tasty Summer и бе дело на специалната машина на шеф Ради Стамболов, който беше гост на феста, заедно с шеф Бoби Екзархов и огнената Елица Кoтева.

Триото, което десетките посетители на фестивала нарекоха „Огън и лед" обра овациите със своя Галактически сладолед, който се приготвяше на живо сред ледени облаци, които бързо изпълниха пространството. Готвачите пък приличаха повече на химици в лаборатория, наденали своите специални очила и ръкавици.

Водещият Наско от БГ радио получи привилегията също да участва в приготвянето на сладоледа, а символичният домакин на събитието – бургаският изпълнител Стефан Илчев асистираше на огнената част от шоуто – приготвянето на 100 фламбирани палачинки от шеф Елица Котева.

Гостите на фестивала опитаха и още изненади, направени пред очите им на площада от любимите им кулинарни звездите. Преди триото „Огън и лед", за бургазлии и гостите на града, истинско гурме меню направи шеф Атдре Токев, който поднесе свой изненадващ вариант на иначе познатата ни мусака.

Предизвикателството прие шеф Иван Манчев, който отвори книгата с тайни рецепти и извади оттам изненада - пиле с манатарки и гъши дроб. И както се полага на истински гурме ресторант, макар и под открито небе, към всяко от ястията в тристепенното меню  се предлагаше специално селектирано вино от топсомелиерите на България – Михаил Марковски, Слави Райчев, Йордан Кирилчев, Коста Канариев и Димитър Николов.

Мъжете, които обикновено виждаме в черни костюми и бели ръкавици да разкриват историята и особения характер на вината, се показаха в съвсем различно амплоа в своите морски превъплащения и забавни артистични етюди с вино.

Нещо повече, в третата, заключителна вечер на кулинарния уикенд Tasty Summer, те препасаха престилките, изместиха готвачите и се развихриха в кухнята, за радост на многоброините посетители. Виното също отстъпи на голям бирен фест.

Пред цялото време бургаският площад се огласяще и от символичния домакин на събитието – певецът Стефан Илчев, който съчета ролята на изпълнител с тази на водещ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега