Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вълнуващи предизвикателства за бургазлии в "Игрите на града"

Вълнуващи предизвикателства за бургазлии в "Игрите на града"

Стрелба с лък, лъвски скокове, придвижване със саморъчно направен сал - това са само част от предизвикателствата, които Катнис, Пийта и останалите участници в “Игрите на глада” трябва да преодолеят в борбата си за титлата “шампион”. В навечерието на премиерата на последния филм от поредицата, феновете на приключенията имат възможността да се включат във вълнуващата поредица състезания на “Игрите на града”.

Стрелба с  лък,  лъвски скокове, придвижване със саморъчно направен сал - това са само част от предизвикателствата, които Катнис, Пийта и останалите участници в “Игрите на глада” трябва да преодолеят в борбата си за титлата “шампион”. В навечерието на премиерата на последния филм от поредицата, феновете на приключенията имат възможността да се включат във вълнуващата поредица състезания на “Игрите на града”.

Радио Z-Rock, ще въвлече слушателите във вълнуващото предизвикателство под мотото ”Игрите на града”.  Проявата, вдъхновена от касовата лента,  ще зарадва бургазлии и гости на града от сутринта на 13-ти юни (събота) до 14.00 часа до Пантеона в Приморски парк. 

Бургас  е един от четирите български града, които ще посрещнат първия сезон на мащабното приключение. С посланието “Освободи дивото в себе си!”, в четири последователни часа - от 10.00 до 14.00 , Z-Rock, в партньорство с Община Бургас, организира активности на открито, които ще подложат на изпитание спортния дух и желанието за победа в отборни игри.

Предизвикателствата за отборите включват  поредица от състезания, сред които - стрелба с лък, лъвски скокове, придвижване със саморъчно направен сал и други. За да освободят дивото в себе си и да станат част от “Игрите на града”, участниците трябва да се регистрират в специалния сайт на инициативата igrite.zrock.bg. Всеки играч може да се запише индивидуално, като на мястото на събитията ще бъдат сформирани отбори.

В голямото състезание на всеки град ще се включат над 60 участника, които ще се състезават за купата в първия сезон на “Игрите на града”, както и много други награди. Подготвени са специални изненади за публиката.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега