Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Всяко дете има нужда от усмивка

Всяко дете има нужда от усмивка

Палитра от бургаски таланти организират Благотворителен концерт под наслов „Всяко дете има нужда от усмивка”. Атрактивният спектакъл ще се състои днес, 22-ри юни, в зала на НХК с начален час 19.30ч. Всички събрани средства ще се използват да се даде възможност на 48 деца от „Центровете за настаняване от семеен тип” да опознаят красивата природа и част от културното и историческо наследство на България.

Палитра от бургаски таланти организират Благотворителен концерт под наслов „Всяко дете има нужда от усмивка”. Атрактивният спектакъл ще се състои днес, 22-ри юни, в зала на НХК с начален час 19.30ч. Всички събрани средства ще се използват да се даде възможност на 48 деца от „Центровете за настаняване от семеен тип” да опознаят красивата природа и част от културното и историческо наследство на България.

В концерта ще участват: Бляк Стайл ДЮН, HIP-HOP с участието на: F.O., JAY, G.F.E, NNZ, ATS, 42, Танцова формация „Петлите”, Театрално ателие към Бургаски свободен университет с режисьор Елевтери Елевтеров, Жеко Жеков, КСТ „Бургас 1975”, Мажоретен състав и солистка Станислава Василевакъм към ГПНЕ “ГЬОТЕ” с ръководител Мария Каравасилева, СКХГ „Черноморец” с треньор Ани Бошева, ансамбъл старша възраст бухалки, младша възраст топки и детски състав без уреди, Фолклорен ансамбъл „Атанас Манчев” при НЧ “Пробуда 1880”, худ. ръководител и хореограф Димитър Тонев.

Организатори на благотворителната проява са Росица Райкова и група Усмихни човек - Бургас със съдействието на Община Бургас. Покани за концерта може да закупите на касата на НХК. Можете да си закупите билет между 10.00ч. и 18.00ч. на цена 5лв. и 10 лв.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега