Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Второ денонощие в Берлин издирват мистериозна лъвица

Второ денонощие в Берлин издирват мистериозна лъвица

Все още няма яснота откъде е дошло животното.

Второ денонощие продължава издирването на мистериозната лъвица в Берлин. Властите обявиха, че жители на германската столица са заснели животното да преследва глиган в югозападните покрайнини на града. В района бяха разположени 30 полицейски автомобила, ветеринари също се включиха в издирването. През нощта бяха използвани и термокамери.

Местните жители бяха предупредени при възможност да не напускат домовете си. Все още не е ясно откъде би могло да дойде животното, защото от местните циркове, зоологически градини и защитени паркове отричат да има избягали животни.

"Необходима е известна съобразителност – например – да не се опитваме да си направим селфи с лъва, ако го срещнем. Най-важното е да не стреснем животното, защото това ще го накара да се чувства така, сякаш губи контрол и ще поиска да се отбранява. Ако срещнете лъв - трябва да спрете на място, а не да побегнете. При възможност – не обръщайте гръб на животното. А също така – избягвайте да го гледате право в очите. Ако просто стоите мирно и го наблюдавате какво прави, то ще се държи по същия начин. И в повечето случаи ще продължи по пътя си", посъветва Хериберт Хофер, специалист по дивите животни.

Източник: Nova
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега