Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вузове от цял свят на изложение в столицата

Вузове от цял свят на изложение в столицата

Вчера бе даден стартът на седмото издание на Международно изложение „Образование без граници”, което ще продължи до 21-ви октомври.

Вчера бе даден стартът на седмото издание на  Международно изложение „Образование без граници”, което ще продължи до 21-ви октомври. В Националния дворец на културата са събрани образователни институции от цял свят. Освен европейски участници, всички посетители могат да намерят разнообразие от възможности за обучение в Япония, Австралия и Канада.

Сред основните акценти е представянето на немската федерална провинция Бавария, което се осъществява с подкрепата на Германо-Българската индустриално-търговска камара. В София са представени всички висши учебни заведения на Бавария, а няколко от тях разполагат с щандове по време на изложението.

Освен информация, ще бъдат раздавани годишни стипендии за млади учени, както и стипендии за летни езикови курсове за студенти в баварски университети. Отново ще видим представители и от далечна Австралия и Япония, чиито участие става традиционно. От европейския континент ще присъстват финландски, холандски, датски, английски, шведски и много други и най-важното различни участници.

В групата на Финландия отново ще видим престижните University of Tampere и Tampere University of Technology. Интерес ще предизвика и Škoda Auto University, който е първият и единствен университет, принадлежащ на една от най-големите европейски автомобилни марки.В днешния ден се организира и кариерната част на изложението, което може да видите ако посетите 5 етаж на НДК! Входът е свободен!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега