Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Възстановено е движението през Айтоски проход и по път I-6 Петолъчката - Бургас

Възстановено е движението през Айтоски проход и по път I-6 Петолъчката - Бургас

Всички междуселищните пътища, за които екипите на Община Бургас отговарят, са отворени и проходими при зимни условия.

Възстановено движението през Айтоски проход и по път I-6 Петолъчката - Бургас, информират от Агенция "Пътна инфраструктура". Възстановено е движението на леки автомобили и по път III-9901 Царево – Ахтопол. Затворена за всички автомобили остава АМ "Тракия" в участъка от Зимница до Бургас. Разрешено е движението на всички МПС в участъка от София до пътен възел Зимница. Забранено е обаче преминаването на автомобили над 12 тона по пътищата в цялата Бургаска област.

Всички междуселищните пътища, за които екипите на Община Бургас отговарят, са отворени и проходими при зимни условия. За изминалото денонощие са използвани 320 тона сол и 116 тона луга.  С приоритет продължава да се почистват трасетата на градския транспорт. Всички линии, включително и междуселищните, се обслужват нормално. Ангажимент за почистването пред търговски обекти, офиси и жилищни блокове имат собствениците.

Няма села и квартали без ток, съобщиха от общинския пресцентър. Екипите на Община Бургас са в постоянна координация с ЕVN и ВиК за своевременна реакция при възникнали аварии. Към 12 ч. днес няма постъпили сигнали за бедстващи хора. Социалните заведения и детските градини са отоплени и осигурени с хранителни продукти.

Кметът Димитър Николов е в комуникация с директора на РЗИ Бургас относно нивата на заболеваемост от грип. Съобразно данните, до утре ще се вземе съвместно решение дали да бъде обявена грипна ваканция.

Според прогнозите снеговалежите ще продължават, както и падането на температурите. Гражданите могат да подават денонощно сигнали на телефоните на дежурните на Община Бургас, както и на тел. 112.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега