Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Възстановяват пясъка на плаж "Бургас-Север"

Възстановяват пясъка на плаж "Бургас-Север"

Започна възстановяването на пясъчната ивица на плаж "Бургас-Север". След бурята през месец февруари бургаските плажни ивици останаха ощетени от природната стихия.

Започна възстановяването на пясъчната ивица на плаж "Бургас-Север". След бурята през месец февруари бургаските плажни ивици останаха ощетени от природната стихия. От вчера започна работа специален кораб за вадене на пясък от морското дъно, с който ще бъде вдигнато нивото на пясъчната ивица.

Плавателният съд пристигна от Варна по настояване на наемателя - фирма "Бургас бийч" ЕООД. Преди две седмици багер и фадрома заравниха пясъчната ивица, след което се оказа, че нивото на плажа се изравнява с морето и при най-малката вълна плажуващите ще бъдат залети.

За удобство на летовниците концесионерът ще компенсира липсата на пясък, като вдигне нивото на плажа. Концесионерът, предвижда да приключи с ваденето на пясък за една седмица, което ще струва 23 хил. лв. Около 60 хил. лв. струваше заравняването на пясъчната ивица. Подобно възстановяване на плажни ивици беше извършено успешно във Варна, Несебър и други морски общини.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега