Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Харесаха Бургас за домакин на световни квалификации по плажен футбол

Харесаха Бургас за домакин на световни квалификации по плажен футбол

Кметът Димитър Николов проведе среща с г-н Габино Реналес – мениджър събития в направлението плажен футбол към ФИФА.

Кметът Димитър Николовпроведе среща с г-н Габино Реналес – мениджър събития в направлението плаженфутбол към ФИФА. Преди това емисарят, който е родом от Барселона, разговаря спрезидента на БФС Боби Михайлов, а повод за визитата му в България е изборът натукашен град - домакин на световни квалификации в този спорт през следващатагодина.Габино Реналес огледа цялаталогистика – летище, плаж, хотели, града като цяло, и отсече: “Условията саперфектни!”.

Престижният спортен форумпредвижда световните квалификации да се проведат на 5 места, на всяко от коитода участват по 30 отбора. Така в Бургас вероятно ще играят националите настраните от Източна Европа и Черноморския регион. Мениджърът от ФИФА използваповода да покани кмета Николов на финала на Европейската лига по плажен футболпрез август в Испания, за да усети атмосферата и да се запознае с организациятана такъв тип състезание.

Междувременно в Община Бургассе състоя и среща с Валентин Зайков - шеф на комисията по плажен футбол къмБФС. На нея беше договорено на 27, 28 и 29 август тази година Централен плаж даприеме финала на Държавното първенство по плажен футбол. През септември пък насъщото място за първи път ще се проведе международен турнир за купата на кметана Бургас.

Предстои съвсем скоро наЦентрален плаж да бъдат поставени трибуни за 500 души публика и да бъдатобособени специализирани игрища за плажен футбол. Мястото все повече сеутвърждава като предпочитано не само за плажуване и отдих, но и за култура испорт. Там се проведе световно първенство по плажен тенис, там се събиратхиляди меломани на Джулай Морнинг и в дните на Spirit of Burgas.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега