Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хванаха крадеца, когото младежите Никита и Юрий подгониха на 8-и март

Хванаха крадеца, когото младежите Никита и Юрий подгониха на 8-и март

29-годишният криминално проявен и осъждан е отговорен за още две кражби, включително нападение над 54-годишна жена.

Полицията установи и задържа крадеца, който се опита да обере пловдивчанка навръх Международния ден на жената, но бе възпрепятстван от двамата младежи Никита и Юрий. По данни на ОДМВР - Бургас 29-годишният криминално проявен и осъждан е отговорен за още две кражби, включително нападение над 54-годишна жена.


Служителите на реда са провели множество действия по разследването - разпознаване, разпити на свидетели и събиране на доказателства за съпричастността на 29 годишния бургазлия към следните престъпления:

* Нападение и грабеж спрямо 54-годишна жена, случило се на 14-и февруари, около 5:30 часа, в района на бл. 55 в ж.к. "Славейков".

Обирджията я нападнал в гръб, съборил я на земята и я ритнал в лицето. След това издърпал дамската й чанта, съдържаща лични документи, дебитна и кредитна карти, сумата от 10 лева и мобилен телефон. Крадецът се опитал и да изтегли пари от едната от картите, но не успял.

* Опит за кражба спрямо 27-годишна пловдивчанка, случил се на 8-и февруари, около 21:55 часа, в района на административната сграда на Бюрото по труда в ж.к. "Лазур".

29-годишният криминално проявен със сила издърпал чантата на младата жена и побягнал. След него тръгнали 16-годишните бургазлии Никита Соловьов и Юрий Атанасов, които го догонили и успели да вземат от него откраднатата чанта, но самият той им се изплъзнал.

* Домова кражба, извършена на 11-и март.

За времето между 1:30 и 16:00 часа задържаният проникнал в жилището на 51-годишен бургазлия в бл. 72 на ж.к. "Лазур". От вътрешността на апартамента взел сумата от 300 евро и 400 лева.


Пред служителите на реда, 29-годишният мъж направил пълни самопризнания за описаните случаи. Спрямо него е взета мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок от 72 часа. Работата по случаитепродължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега