Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хванаха трима младежи за масови кражби от коли

Хванаха трима младежи за масови кражби от коли

Трима младежи са задържани при опит да оберат лек автомобил „Ягуар”, съобщават от полицията. Сигналът за престъплението е получен на 21 януари около 02:00 часа.„Ягуарът” е бил паркиран до блок номер 12 в жилищен комплекс „Лазур”.Задържани са : Я.Ч., 17 -годишен, П.В., 16- годишен (двамата от Бургас) и Д.Ж., 23- годишен от с. Александрово, които успели да отворят предната дясна врата на автомобила.

Трима младежи са задържани при опит да оберат лек автомобил „Ягуар”, съобщават от полицията. Сигналът за престъплението е получен  на 21 януари около 02:00 часа.„Ягуарът” е бил паркиран до блок номер 12 в жилищен комплекс „Лазур”. Задържани са: Я.Ч., 17 -годишен, П.В., 16- годишен (двамата от Бургас) и Д.Ж., 23- годишен от с. Александрово, които успели да отворят предната дясна врата на автомобила.

При извършения оглед е констатирано, че е счупено огледалото за задно виждане, намиращо се в купето на автомобила. Установено е, че същата вечер Я.Ч., П.В. и Д.Ж. извършили още следните престъпления:         

- кражба на ловен нож от купето на лек автомобил«Форд Сиера», с пловдивска регистрация, паркиран в района на бл. 4 в к-с«Лазур», като кражбата е осъществена, чрез счупване на предния десен прозорец наколата

- нанасяне на материални щети / срязване на предната лява автомобилна гума,счупване на лявото странично огледало и срязване на гюрука/ на лек автомобил «МерцедесКабрио”, с бургаска регистрация, паркиранна ул. «Велико Търново» № 12 А в к-с «Лазур»

- опит за противозаконно отнемане на лек автомобил «Фолксваген Голф», с бургаскарегистрация, паркиран в района на бл. 8 в к-с «Лазур», вследствие на коетосъщият е с повреден «бош», изкъртени дръжки на предните врати и срязана предналява гума

- опит за противозаконно отнемане на лек автомобил «Деу Тико», с бургаска регистрация,паркиран в района на бл. 12 в к-с «Лазур» / автомобилът не е приведен вдвижение, тъй като бил с повреден карбуратор/

По случаите в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е образувано бързодосъдебно производство. В резултат на допълнителните полицейски действия е установено,че Я.Ч. в съучастие с Д.Ж., са извършители и на следните престъпления:

- кражба на авто CDкасетофон от л.а. «Мерцедес C 180”, с бургаска регистрация, паркиранв района на бл. 45 в ж.к. «Зорница»- кражба на авто CD касетофон и две тонколони от л.а. «Фолксваген Поло», с бургаскарегистрация, паркиран на ул. «Абоба» № 7 в ж.к. «Лазур».

Вещите - предмет на престъпленията са предадени с протокол за доброволнопредаване. Работата по документирането на престъпната дейност на лицатапродължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега