Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хванаха жена да шофира с 2,34 промила

Хванаха жена да шофира с 2,34 промила

Същата отказала да даде кръвна проба и е задържана за срок до 24 часа

44-годишна жена от Люляково е заловена да шофира в Бургас с 2,34 промила алкохол в кръвта, съобщиха от пресслужбата на полицията. Случката е от събота. 26-годишна варненка също е нарушила закона и е седнала зад волана с 1,87 промила. Сходен случай има и в с. Равнец, където пътни полицаи спряха мъж с 1,57 промила. Ето и подробности по трите случая от полицията: 

В петък около 09.00 ч. в с. Равнец, служители от Районно управление -Камено спрели за проверка лек автомобил „Мазда 6“, с бургаска регистрация, управляван от 40-годишен мъж от с. Равнец, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация - 1,57 промили. Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. Работата по случая продължава. 

В събота около 00.51 ч. в района пред бл. 58 в ж.к. „Братя Миладинови“, служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „Мерцедес Е 320“, с бургаска регистрация, управляван от 44-годишна жена от с. Люляково, като установили, че същата шофира след употреба на алкохол с концентрация - 2,34 промила. Същата отказала да даде кръвна проба и е задържана за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

В неделя около 05.45 ч. на бургаската улица „Димитър Димов“, до бензиностанция „ЛУКОЙЛ“ в посока Варна, служители от сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР - Бургас извършили проверка на лек автомобил „Ауди А 7“, с варненска регистрация, управляван от 26-годишна варненка, като установили, че същата шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,87 промила. Водачката отказала да даде  кръв за химичен анализ. Задържана е със заповед за задържане за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега