Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Юношите на "Поморие" втори в турнира "Купа Южно Черно море"

Юношите на "Поморие" втори в турнира "Купа Южно Черно море"

Футболният турнир “Купа южно Черно море 2015” приключи с второ място за тима на ОФК „Поморие”. Под ръководството на треньора Лазар Тонозлиев, юношите старша възраст постигнаха победа в първия мач от турнира.

Футболният турнир “Купа южно Черно море 2015” приключи с второ място за тима на ОФК „Поморие”. Под ръководството на треньора Лазар Тонозлиев, юношите старша възраст постигнаха победа в първия мач от турнира.

Двубоят срещу полския отбор KLODZKO бе на стадиона в Несебър и завърши с 2:1, като голове отбелязаха Алеко Христов и Любомир Георгиев. С 2:1 приключи и втората среща, състояла се в град Ахелой. Този път обаче, победата бе за отбора от Косово. Като голмайстор за ОФК “Поморие” се изяви Митко Цигуларов.

Междувременно победният ход на начинаещия в „Б”група ОФК “Поморие” бе прекъснат. След оспорвана и изпълнена с напрежениесреща, отборът ни позволи на противника да отбележи точки и допусна първата сизагуба в първенството. Мачът срещу гостуващия ПФК „Дунав”Русе започна добре за домакините.

Още в петата минута Даниел Стоянов създадеголово положение, което обаче завърши с жълт картон за противника и нарушениена линията на наказателното поле.В десетата минута ОФК „Поморие”извърши принудителна смяна на Диян Лефтеров с Христо Лемперов. До края наполувремето и двата отбора имаха по едно голово положение, като завидниятрефлекс на вратаря Янко Георгиев предотврати гол в нашата врата.През II-то полувреме отборът на Русеостана в намален състав след червен картон. Въпреки това, гостите поведоха с гол на Ненов.

Петминути по-късно Любомир Божинов изравни резултата при попадение от дузпа.До края на мача футболистите на„Поморие” създадоха достатъчно добри, но осуетени голови ситуации. При ответна атака русенци поведоха и срещата приключис 2:1.  Вследващия кръг от първенството отборът на ОФК “Поморие” гостува в град Разлогна ПФК “Пирин”. Срещата ще се играе на 29.08.2015 г. /събота/ от 18.00 часа.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега