Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

За по-малко от седмица събраха 130 000 лв. за пострадалите в Карловско

За по-малко от седмица събраха 130 000 лв. за пострадалите в Карловско

Всичко това е осигурено от дарения

300 нови легла с матраци, също толкова маси, 600 стола, 150 нови хладилника и готварски печки. Това са само част от вещите, които ще получат пострадалите хора от наводненията в Карловско. Това става ясно от публикация във Фейсбук на Никола Рахнев, създател на Гората.бг. Всичко това е осигурено от дарения. Ето и подробности:  

"Първо искам да кажа на всички пострадали, не сте сами, дори държавата да я няма, ние, Хората сме до Вас , всеки ден и ще е така, докато си стъпите на краката! Благодаря на хилядите дарители, с които заедно направихме чудото възможно, благодаря и на стотиците доброволци на терен - България е Велика, а ние сътворихме огромно чудо от Човещина!

И в резултат Гората.бг ще дари на стотици къщи и хиляди Хора в наводнените села:
300 нови единични легла;
300 матрака;
300 маси;
600 стола;
150 нови хладилника;
150 нови готварски печки с котлони;
Покъщнина от различни видове;
Други мебели и техника;
Различни необходими стоки си услуги;
Над 5000 часа доброволчески труд!
Строителни материали, подови настилки и др.


Отделно вече сме дарили спешните - 570 лопати, 1200 кофи, 2560 чифта ръкавици, 500 чифта гумени ботуши, 63 строителни колички, вода, храна, наем на машини (десетки машинодни) и др.

Определили сме тези дарения като най-приоритетни след разговори с хора, местни кметове, доброволци и дори експерти, като сме внимавали да не ги дублираме с друга организация.

Събота и неделя на поредните ни събитията за доброволен труд: ПОДКРЕПА ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ НАВОДНЕНИЯТА - РАЗЧИСТВАНЕ В С.БОГДАН И С.КАРАВЕЛОВО, докато стотици хора ринат калта, ще обходя колкото мога повече къщи в засегнатите села, заедно с чисти Хора от местната общност и съдействие от кметовете на селата, за да може справедливо да решим как да разпределим даренията по села и дори евентуално на ниво къщи.

Искаме всичко, което е от Хората да отиде директно за Хората, които се нуждаят и то когато се нуждаят, още от следващата седмица започваме доставките и ще действаме бързо - хора спят по земята, нямат хладилник, имат храна, но не могат да я сготвят...нямат маса, дори стол.

За под 5 дни събрахме невероятните над 130 000 лв., представяте ли си, това е изключителна СЪПРИЧАСТНОСТ! Действам с план за събрани 160 000 лв. разходи, ако не ги съберем - от мен ще е горницата, ако съберем повече, ще увеличим бройките на даренията".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега