Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Забавления, кулинарни демонстрации и много изненади ви очакват на тазгодишния „Изгрев парк фест“

Забавления, кулинарни демонстрации и много изненади ви очакват на тазгодишния „Изгрев парк фест“

Организаторите на празника са приготвили интересни изненади за всички участници в образователния уъркшоп. За родителите са осигурени специални съдове, които да използват за събиране на биоразградимите отпадъци в кухнята.

Специален уъркшоп с интересни изненади за участниците в него ще е една от атрактивните инициативи по време на „Изгрев парк фест“. Събитието ще се проведе на 6 юни от 17:00 часа в парка на комплекс „Изгрев“. То е посветено на опазването на околната среда и разделното събиране на отпадъци. 

Не пропускайте възможността да се забавлявате, като гледате атрактивните демонстрации на възпитаници на Професионалната гимназия по туризъм в приготвянето на храна. Освен кулинарното майсторство, учениците ще покажат на участниците как правилно да оползотворяват остатъците от хранителните продукти, като ги изхвърлят в кафяви кофи за биоразградими отпадъци.

Организаторите на празника са приготвили интересни изненади за всички участници в образователния уъркшоп. За родителите са осигурени специални съдове, които да използват за събиране на биоразградимите отпадъци в кухнята. Те представляват умален модел на познатите ни вече кафяви кофи за смет. Освен това, те ще получат и биоразградими торбички за събиране на отпадъци в домакинството. За децата, които ще посетят уъркшопа, също са осигурени подаръци.

Наред със забавленията и наградите, инициативата има за цел да насърчи хората да бъдат максимално отговорни и информирани по отношение на важните въпроси, свързани с разделното събиране и третиране на биоразградимите отпадъци. В това отношение Бургас е сред градовете новатори в страната, след като наскоро в града бе открита нова анаеробна инсталация. В нея биоразградимите отпадъци се преработват по специална технология, а в края на процеса се получава компост, топлинна и електрическа енергия. 

Подобни информационни уъркшопове ще се проведат и в други комплекси на града.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега