Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха крадец, обирал домове и хотели по Южното Черноморие

Задържаха крадец, обирал домове и хотели по Южното Черноморие

По данни на полицията става дума за криминално проявен и осъждан мъж от село Драчево (общ. Средец), обявен за издирване.

Задържаха крадец, обрал несебърски хотел. 36-годишният мъж е арестуван на пътя Варна - Бургас. Обирджията се придвижвал с лек автомобил "Опел Астра", със софийска регистрация. По данни на полицията става дума за криминално проявен и осъждан мъж от село Драчево (общ. Средец), обявен за издирване с мярка “Принудително довеждане” във връзка с досъдебно производство, образувано в Районно управление - Несебър и с мярка “Установяване на адрес” във връзка с досъдебно производство, образувано в Пето Районно управление - Бургас.

В акцията по задържането му са участвали служители на Криминална полиция и Специализирани полицейски сили. При извършеното претърсване на Опела санамерени и иззети множество вещи: две професионални пробиващи машини, два професионални ъглошлайфа, компресор за гуми, чифт водолазниобувки, декоративна дървена маса, два маркови ръчни часовника, три маркови парфюма, професионалнонаргиле и др., част от които откраднати от склад застроителни инструменти, разположен в близост донесебърския хотел „Кантилена”. Съвместно със служители на Районно управление – Несебър е констатирано, че кражбата от складовото помещение еизвършена на 29/30.08.т.г., чрез отключване с подбран ключ.

В частен дом в село Гълъбец, обитаван от криминално проявения, са открити и иззети други вещи - предмет на кражби - 42-инчов плазмен телевизор, преносимкомпютър, фотоапарат, четири мобилни телефона и др. 

Крадецът е задържан за срок от 24 часа, като работата поцялостно документиране на престъпната му дейност по извършване на кражби отдомове или помещения по Южното Черноморие продължава от служители на отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега