Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха трима за взломни кражби от апартаменти в "Изгрев"

Задържаха трима за взломни кражби от апартаменти в "Изгрев"

Трима софиянци на възраст между 38 и 43 години са задържани в момент на опит за кражба от частен дом, разположен в бл. 35 в ж-к «Изгрев», съобщават от полицията. Това са 38-годишният А.М., 43-годишният Ц.Г. и 38-годишният С.П., отседнали на квартира в с. Равда, общ. Несебър.

Тримасофиянци на възраст между 38 и 43 години са задържани в момент на опит закражба от частен дом, разположен в бл. 35 в ж-к «Изгрев», съобщават от полицията. Това са 38-годишният А.М., 43-годишният Ц.Г. и 38-годишният С.П., отседнали на квартира в с.Равда, общ. Несебър. При извършения личен обиск са намерени и иззети множествометални заготовки и приспособления за взломяване и отключване на входни врати скасови брави и секретни патрони.        

Задържането на тримата софиянци е врезултат на проведена специализирана полицейска операция от служители на отдел«Криминална полиция» при ОДМВР Бургас, планирана въз основа на данни, за товаче на територията на Бургас от известен период от време, лица от софийскиякриминален контингент, занимаващи с домови кражби, извършват криминалнипрестъпления.        

Схемата за извършване на кражбите вповечето случаи е следната - със специален инструмент се отварят входнитеметални врати на блокове с асансьор, като двама от групата се качват допоследния етаж и слизайки надолу по етажите се оглеждат за подхядаща завзломяване входна врата. Третият е на «пост» и стои недалеч от входа, за даможе в случай на риск, да алармира съучастниците си.

Набелязаната врата сеотваря посредством метални приспособления за отваряне на касови и секретнипатрони от типа «таралеж» или «пеперуда», като обект на престъпно посегателствоса парични средства, златни накити или други скъпоценности.         

А.М., Ц.Г. и С.П. са задържани за срокот 24 часа, като е образувано досъдебно производство за документиране нацялостната им престъпна дейност. Работата по случая продължава. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега