Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Зафиров, Мосинов и Георгиев се срещнаха с представители на дребния бизнес

Зафиров, Мосинов и Георгиев се срещнаха с представители на дребния бизнес

Среща с представители на дребния бизнес проведоха кандидатът за народен представител, втори в листата на Коалиция „БСП – лява България” за 2-ри МИР – Бургас – Атанас Зафиров и общинските съветници Евгений Мосинов и Йордан Георгиев. Те обсъдиха съществуващите за бранша проблеми и набелязаха мерки за тяхното разрешаване. Присъстващите благодариха за оказаната им подкрепа в противопоставянето срещу монопола на големите търговски вериги.

Среща с представители на дребния бизнеспроведоха кандидатът за народен представител, втори в листата на Коалиция „БСП– лява България” за 2-ри МИР – Бургас – Атанас Зафиров и общинскитесъветници  Евгений Мосинов и ЙорданГеоргиев. Те обсъдиха съществуващите за бранша проблеми и набелязаха мерки затяхното разрешаване. Присъстващите благодариха за оказаната им подкрепа впротивопоставянето срещу монопола на големите търговски  вериги.

„Ние, от "БСП – Лява България", сме задържава, която полага грижи за всички и гарантира равни права и възможности, стремимсе към развитие, в което участва всеки български гражданин, към работещаикономика с ясни правила, която носи приходи, социални права и гаранции забъдещето  на всички. Искаме гражданите даимат възможност да реализират себе си и да живеят по достойни стандарти”, каза по време на срещата Атанас Зафиров.

„Представителитена дребния бизнес са разчитали и винаги могат да разчитат на подкрепа от странана съветниците на БСП”, декларира от своя страна общинският лидер на партията ЕвгенийМосинов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега