Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Зафиров: Златаров бе освободен заради административни нарушения

Зафиров: Златаров бе освободен заради административни нарушения

„Освобождаването на директора на парк “Странджа” Стефан Златаров не е политически акт“, заяви по време на брифинг народният представител от парламента група на Коалиция за България Атанас Зафиров. По думите му, Златаров е свален от поста си заради сериозни нарушения, допуснати от бившия директор по време на управлението му на парка.

„Освобождаването на директора на парк “Странджа” СтефанЗлатаров не е политически акт“, заяви по време на брифинг народният представителот парламента група на Коалиция за България Атанас Зафиров. По думите му,Златаров е свален от поста си заради сериозни нарушения, допуснати от бившиядиректор по време на управлението му на парка.

„Още през 2012 година господин Златаров е бил наказан споследно предупреждение за уволнение на базата на един изключително подробенодитен доклад за работата на парка. Така че не може в момента да се говори за политика“коментира още Зафиров. Според него в момента се правят недопустими политическипрепратки, които не са в полза на парка, а на чужди политически интереси.

По думите на Зафиров, единственият виновник за това, чевсе още няма приет план за управление на парка, е директорът на институцията, аименно Златаров. Допуснатите от него административни нарушения довели досегашното състояние на парка. Дейностите по развитието на „Странджа“ билинеизпълнени поради липса на експерти и мениджърски подход, поради коетофинансирането от държавния бюджет не било оползотворено.

Народният представител от КБ дори изрази учудване, че мандатътна Златаров на този пост е продължил толкова дълго, предвид всички допуснатинарушения. По думите на Зафиров, бившият директор запазил поста си единственооради принадлежността си към ПП „Герб“. В заключение, той предупреди, че ако неспрат политическите спекулации по въпроса, ще бъде принуден да разплете до крайсложните икономико - политически зависимости в конкретния случай.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега