Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Заловиха проститутка, заклала мъж, лежал 25 години в затвора за убийство

Заловиха проститутка, заклала мъж, лежал 25 години в затвора за убийство

Пред разследващия екип 25-годишната жена признала извършеното престъпление. Разказала, че се запознала с мъжа на гарата в Сливница на 28 август и се уговорили да отиде в дома му, за да се „забавляват”. За "сеанса" тя щяла да получи 50 лева.

След едномесечно разследване криминалисти от ОДМВР-София разкриха убийството на 47-годишен бивш затворник, съобщиха от МВР. На 29 август роднина отишъл в дома на Т.В. /47 г./ в Сливница и открил там трупа му. По време на огледа на полицията се установило, че жертвата била прободена в гърдите с остър предмет.

Служителите открили окървавен нож, с който най-вероятно било извършено престъплението. Т.В. излязъл от затвора преди година,  където излежал 25-годишна присъда за грабеж и убийство. В хода на работата криминалисти проверили и версията за отмъщение от страна на близки на убития, но тя не се потвърдила.

Междувременно полицаите установили, че мъжът поддържал връзки с няколко проституиращи жени, които пребивавали на  централна гара. След проведени беседи с лица от криминалния контингент в района, служителите получили информация, че в деня преди убийството, Т.В. бил забелязан в района на гарата, където наел проститутка.

В хода на разследването станало ясно, че след датата на убийството, една от проституиращите жени изчезнала мистериозно. Криминалистите установили самоличността й – С.Б. /25 г./ от с. Замфирово, криминално проявена, наркоманка. Със съдействието на служители от ОДМВР-Монтана, полицаите установили местонахождението на жената – с. Краводер, Врачанско, където пребивавал баща й без адресна регистрация.

Във вторник полицаите задържали С.Б. и я довели в районното управление в Сливница. Пред разследващия екип тя признала извършеното престъпление. Разказала, че се запознала с мъжа на гарата на 28 август и се уговорили да отиде в дома му, за да се „забавляват”. За "сеанса" тя  щяла да получи 50 лева.

Мъжът обаче не устоял на обещанието си и я карал да прави неща против волята й. Двамата се скарали, агресивният мъж си взел вече дадените пари, започнал да я заплашва и дърпа за косата. Изплашената  С.Б. грабнала оставения  на масата нож и при самозащита пробола в гърдите бившия затворник, след което  избягала и се укрила в дома на баща си в с. Краводер.

25-годишната жена е задържана с полицейска мярка за 24 часа в районното управление в Сливница. Продължава работата по разследването.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега