Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Запазените градски автобуси скоро ще пътуват до бургаските села

Запазените градски автобуси скоро ще пътуват до бургаските села

През февруари по бургаските улици ще тръгнат 67 чисто нови автобуса. 28 от тях са съчленени дизелови, а останалите са солови и горят метан.

През февруари по бургаските улици ще тръгнат 67 чисто нови автобуса. 28 от тях са съчленени дизелови, а останалите са солови и горят метан. Когато това стане, запазените градски автобуси, на които бургазлии се возят в момента, ще бъдат изтеглени, за да обслужват линиите до съставните селища на общината.

Това съобщи зам.-кметът Красимир Стойчев при вчерашното обществено обсъждане на проектобюджет 2013 в Равнец. Срещата посетиха около 40 жители на селото. На нея присъстваха още Павлин Михов – директор на общинската еко дирекция, общинските съветници Костантин Луков и Николай Иванов, омбудсманът Таню Атанасов, кметът на Равнец Христо Колев. От тази година по разпореждане на кмета Димитър Николов на обществените обсъждания идват и представители на фирмите, ангажирани с поддръжка на пътища, зелени площи, осветление и т.н.

Зам.-кметът Красимир Стойчев съобщи, че през 2013-та за пътната поддръжка на Равнец са предвидени 30 000 лв., като сумата е по-голяма от миналогодишната. Ще бъде изграден водопровод по ул. “1 май”, който ще обслужва 27 къщи. В селото ще се направи пенсионерски клуб. Ще се ремонтират съблекалните на стадиона, а самият той ще бъде валиран и затревен. Предстои също така укрепване на три мостчета над река Чакърлийка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега