Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започна Месецът на здравето в Поморие

Започна Месецът на здравето в Поморие

Със спортно мероприятие, организирано от Център за обществена подкрепа Поморие, стартира инициативата „Месец на здравето”.

Със спортно мероприятие, организирано от Център за обществена подкрепа Поморие, стартира инициативата „Месец на здравето”. Децата от ОУ „Христо Ботев” днес демонстрираха умения в различни видове спорт. Те се състезаваха, разделени във възрастови групи.

За да ги подкрепи в желанието им да тренират, на спортната площадка беше Илия Джингов, зам-кмет по образование, култура, хуманитарни дейности и спорт. Той поздрави децата от името на кмета Иван Алексиев и изрази гордостта си от това, че има толкова много деца в Поморие, които спотуват.

„Спортът е здраве, начин на живот, спорта развива духа и тялото, учи на дисциплина и отговорност. В месеца на здравето вие давате пример на хората за това, как да пазят здравето си.”

„Месец на здравето” е инициатива на Община Поморие, съвместно с Български Червен Кръст. През целия април на територията на общината ще се провеждат мероприятия, свързани със здравното образование и култура.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега