Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Започва вторият ученически конкурс за стихотворение „Моят град Бургас“

Започва вторият ученически конкурс за стихотворение „Моят град Бургас“

В него могат да участват ученици от V, VI и VII клас, като всеки участник може да представи до 2 непубликувани досега стихотворения.

Започва вторият ученически конкурс за стихотворение „Моят град Бургас“. Конкурсът, който се организира за втора година от Община Бургас и Центъра за подкрепа на личностното развитие с медиен партньор вестник „Черноморски фар“, е част от дейностите за изпълнение на общинската програма по краезнание. Той има за цел да се стимулират творческите изяви на учениците и да им се даде възможност да участват в създаването на две нови детски песни за Бургас.

В него могат да участват ученици от V, VI и VII клас, като всеки участник може да представи до 2 непубликувани досега стихотворения.

Творбите и попълнените заявления за участие в конкурса се изпращат до 15 март 2023 г. на електронната поща на ЦПЛР-Бургас: odk_bourgas@abv.bg или 200257@edu.mon.bg /за конкурса по „Краезнание“/ или напечатани в три екземпляра на адрес: гр. Бургас – 8000, ул. „Райна Княгиня“ № 11, Център за подкрепа на личностното развитие.

Постъпилите творби се оценяват от тричленно жури, а резултатите ще се обявят на 28 март на страницата на ЦПЛР-Бургас.

Наградите за първо място са 2 по 100 лв. /във вид на ваучери за магазин „Технополис“/ и композиране на музика към текстовете на двете стихотворения. За второ място има парична награда от 70 лв. /във вид на ваучер за магазин „Технополис“/, а за трето място – 50 лв. /във вид на ваучер за магазин „Технополис“/.

Поощрителни награди също ще има и те са 5 награди Х 20 лв. /ваучер от книжарница „Хеликон“/.

Участниците в конкурса попълват на листа със стихотворенията и следните данни: име, презиме и фамилия, клас, училище, мобилен телефон за връзка с ученика или с родителя/ настойника, име на учителя / ръководителя и телефон за връзка.

Награждаването на отличените автори в конкурса ще бъде на 10 май 2023 г. от 16.30 часа в Културен център „Морско казино“, зала „Петя Дубарова“.

Всички ученици, участвали в конкурса, ще получат грамоти, а на церемонията по награждаване ще бъдат връчени и грамоти на директорите на училищата, чиито ученици са участвали в конкурса за стихотворение.

За повече информация относно конкурса тел.: 0888 917 915 - доц. Захарий Дечев – ръководител на общинската програма по краезнание „Моят град Бургас“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега