Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Заработи фризерът за ваксини в РЗИ - Бургас

Заработи фризерът за ваксини в РЗИ - Бургас

Кадри от сцената предизвикаха и остри обществени реакции, след като кашонът се оказа обърнат на обратно. Всъщност фризерът е бил транспортиран правилно. Само кашонът бил наопаки.

Специализираният фризер, в който ще се съхраняват дълбоко замразени първите ваксини срещу COVID-19, вече е инсталиран и работи в сградата на РЗИ - Бургас, предава bTV. Пътят до тук обаче се оказа не толкова лек. Първоначално повече от час отне вкарването на огромния уред през входа на Здравната инспекция. Накрая се наложи вратата да бъде разширена.

Кадри от сцената предизвикаха и остри обществени реакции, след като кашонът се оказа обърнат на обратно. Всъщност фризерът е бил транспортиран правилно, категоричен бе Христо Церев от фирмата, която достави оборудването. Недоразумението с кашона се случило, след като първо свалили опаковката, а след това се наложило да я слагат обратно набързо заради дъжда, поясни той пред камерите на телевизията.

Това е един от четирите мощни фризера, доставени у нас специално заради ваксината. Един такъв е инсталиран в столичната РЗИ, а другите два остават резерва. Всеки един от фризерите може да съхранява 175 500 ваксини. Температурният му режим е от минус 40 до минус 85 градуса. Циклите на отваряне на фризера трябва да бъдат много точно изчислени, тъй като всяко едно отваряне покачва температурата с 20 градуса. За да работи добре в помещението, трябва да е топло - между 16 и 32 градуса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега