Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Затягат мерките за сигурност в столицата заради "Детската Евровизия"

Затягат мерките за сигурност в столицата заради "Детската Евровизия"

Строги мерки за сигурност въвежда столичната полиция във връзка с днешната репетиция и финалния концерт от конкурса "Детска Евровизия" утре. Полицейските служители ще са ангажирани с обезпечаване на сигурността и недопускане на правонарушения и престъпления на територията на целия град.

Строги мерки за сигурност въвежда столичната полиция във връзка с днешната генерална репетиция и финалния концерт от конкурса "Детска Евровизия" утре вечер. Полицейските служители ще са ангажирани с обезпечаване на сигурността и недопускане на правонарушения и престъпления на територията на целия град.

Спектакълът ще се състои на 21-ви ноември в зала "Арена Армеец". Началният час на концерта е 20:30 часа, но вратите на залата ще бъдат отворени още в 18:30 часа, за да се избегне струпването на хора по входовете.

Посетителите ще минават през три етапа на проверка, включително и металдетекторни рамки, съобщават от МВР. Ще бъдат изградени филтровъчни пунктове по направление на придвижване за първоначална проверка на зрителите, отправили се към залата. Щателни инспекции ще се извършват и на още два етапа.

Няма да бъдат допускани хора, които са във видимо нетрезво състояние, и такива, които носят обемисти пакети и/или забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, чадъри, бутилки и всякакви стъклени предмети, включително и флакони с парфюми/. 

Припомняме Ви, че България ще бъде представена от 12-годишната Габриела Йорданова от Русе и Иван Стоянов от Бургас, в ролята на беквокал. Песента им се нарича “Цветът на надеждата”. Автор на текста е самата Габриела, с подкрепата на Ивайло Вълчев. Музиката пък е дело на Слави Трифонов, Евгени Димитров-Маестрото и Георги Милчев-Годжи.

Общо 17 страни ще вземат участие в конкурса. Водещ на финалния спектакъл ще бъде българската изпълнителка Поли Генова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега