Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Завършиха празниците "Море от вино" в Поморие

Завършиха празниците "Море от вино" в Поморие

Датата 06.09.2015 г. обедини в себе си две събития – 130 години от Съединението на България и закриване на 14-то издание на празниците „Море от вино”. Двойният празник продължи с концерт на народната певица Николина Чакърдъкова и Неврокопският танцов ансамбъл.

„Поморие е необикновеномясто – там, където лозята носят солената целувка на морето” - с тези думиПанайот Николов – търговски директор на „Черноморско злато” АД обяви последнатавечер от празниците „Море от вино”. Публиката бе приветствана и от заместник –кмета на община Поморие Илия Джингов, като с това сезонът на гроздобера бесимволично открит.

Повече от месецпразниците “Море от вино” опияняваха града ни с ароматни еликсири и богатакултурна програма, организирана от Община Поморие, НЧ “Просвета 1888” и„Черноморско злато” АД.Жители и гости на градаимаха възможност да се насладят на прекрасни вечери под звездите, поднесени сбукети от изкуства: поезия, живопис, театър, музика, танц…

Датата 06.09.2015 г.обедини в себе си две събития – 130 години от Съединението на България изакриване на 14-то издание на празниците „Море от вино”. Двойният празникпродължи с концерт на народната певица Николина Чакърдъкова и Неврокопскияттанцов ансамбъл.

С богатия си репертоарНиколина Чакърдъкова спечели аплодисментите на препълнената зала и изправи накрака всички присъстващи, които заедно с нея пяха „Хубава си, моя горо” и химнана България.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега