Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаската пожарна с пъстра програма по случай празника на огнебореца

Бургаската пожарна с пъстра програма по случай празника на огнебореца

Огнеборците отбелязват своя професионалния празник със „Седмица на пожарната безопасност”. Тази година тя ще се проведе от 7 до 14 септември. Бургаските огнеборци са подготвили пъстра програма от демонстрации и тържествени инициативи. Голяма част от тях са насочени и към децата.

Огнеборците отбелязват своя професионалния  празник със „Седмица на пожарната  безопасност”. Тази година тя ще се проведе от7 до 14 септември. Бургаските огнеборци са подготвили пъстра програма от демонстрации и тържествени инициативи. Голяма част от тях санасочени и към децата.

В празничния 14 септември, освен тържествени събрания, е предвиденоподнасяне на венци пред паметните плочи на пожарникарите, загинали приизпълнение на служебния си дълг. Във всички районни служби ще бъдаторганизирани Дни на отворените врати и приемни за граждани, които започват датекат от днес – 7 септември.

Пожарникари и спасители ще демонстрират гасене на пожари и извършванетона аварийно-спасителни дейности с оказване на първа помощ. В някои от тях ще севключат  и ученици от младежкитепротивопожарни отряди. За подобряване на взаимодействието при пожари, бедствияи други извънредни ситуации, ще се проведат работни срещи с кметове ипредставители на регионалните структури.

Предвиждат се срещи с ветерани. Врамките на седмицата  пожарникарите  ще участват в атрактивни демонстрации попожароприложен спорт.Ето и пълната програма:

- Дни на отворените врати - от 07.09. до 14.09.2015 г. във всички районни служби за ПБЗН от областта.

- Почитане паметта на загинали при изпълнение на служебния си дълг огнеборци, поднасяне на венци и цветя на паметната плоча пред сградата на РДПБЗН – Бургас - на 14.09.2015 г. от 11.30 ч.

- Демонстрация  на състезатели от отбора  по пожаро-приложен спорт - членове на националния отбор - в двора на РДПБЗН – Бургас на 14.09.2015 г. от 12.00 ч.

- Среща с ветерани в клуба на втория етаж на РДПБЗН – Бургас на 14.09.2015 г. от 16.00 ч.

- Представяне на възможностите на новата пожарогасителна и аварийно-спасителната техника от служители на РДПБЗН – Бургас, разясняване на правилата за пожарна безопасност и защита при бедствия и извънредни ситуации  пред граждани и гости на Бургас на площада пред паметник-мемориал „Пантеона” - на 14.09.2015 г. от 18.00 ч.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега