Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Здравното министерство опроверга фалшива новина за "нов закон за ТЕЛК"

Здравното министерство опроверга фалшива новина за "нов закон за ТЕЛК"

Информацията гласи, че всички лица, на които предстои освидетелстване или преосвидетелстване пред ТЕЛК, трябва да се явят в РЗИ веднага.

Министерството на здравеопазването опроверга фалшива новина за "нов закон за ТЕЛК". Информацията гласи, че всички лица, на които предстои освидетелстване или преосвидетелстване пред ТЕЛК, трябва да се явят в РЗИ веднага. Новината се разпространява в социалните мрежи, уточняват от ведомството.

"Тази информация е категорично невярна и цели в обществото да бъде създадено чувство за несигурност. Министерство на здравеопазването апелира подобни спекулации да не бъдат тиражирани, тъй като, освен всичко друго, те са опасни за здравето на хората с увреждания и тежки заболявания. От здравното министерство напомнят, че всички експертни решения на ТЕЛК и НЕЛК, чиито срок изтича по време на извънредната епидемична обстановка, продължават действието си три месеца след нейното изтичане - до края на февруари", заявиха от МЗ.

"Гражданите разполагат с достатъчно време за явяване пред ТЕЛК в случаите, когато това е необходимо. Извън тези случаи ТЕЛК вземат решение само по документи, без преглед на място", допълват от здравното ведомство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега