Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Зеленски отново призова Запада да предостави оръжия на Украйна

Зеленски отново призова Запада да предостави оръжия на Украйна

Междувременно Байдън нарече руския си колега "касапин" и заяви, че Путин не може да остане на власт. От Кремъл контрираха, че Байдън не може да казва кой да бъде на власт и че руският президент се избира от руснаците.

Войната в Украйна - повече от 5200 души са били евакуирани през хуманитарните коридори в страната за последните 24 часа. По данни на украинските власти от началото на конфликта са загинали и 12 журналисти.

Ракетният обстрел на Лвов беше послание за Байдън - това каза кметът на града. Лвов се намира само на около 70 км от границата с Полша, където в момента на атаките, при които загинаха най-малко петима души, беше американският президент, съобщава БНТ.

Междувременно Байдън нарече руския си колега "касапин" и заяви, че Путин не може да остане на власт. От Кремъл контрираха, че Байдън не може да казва кой да бъде на власт и че руският президент се избира от руснаците. В поредното си среднощно обръщение Володимир Зеленски настоя за още оръжия за Украйна и попита дали Западът се страхува от Москва.

"Каква е цената на нашата сигурност? Тя е много специфична - това са самолети за Украйна. Танкове за нашата държава. Системи за ПВО. С това разполагат партньорите ни и то седи в складове и събира прах. В крайна сметка, всичко това е на само за свободата на Украйна, но и за свободата на Европа. Само 1% от всички самолети на НАТО и 1% от всички танкове на НАТО - 1%! Не сме искали и не искаме повече. А вече чакаме 31 дни. И така, кой управлява евроатлантическата общност? Дали все още не е Москва, заради заплахите, които отправя", попита Зеленски. 

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 31 дня повномасштабного вторгнення РФ.

«Окупантам не допоможе нічого, що вони роблять. Відключення нашого телебачення й підключення камлання московських телеведучих, листівки з пропагандою, роздача рублів. Рублів, які й у Росії скоро прийматимуть на вагу, а не за номіналом». Звернення Володимира Зеленського наприкінці 31 дня повномасштабного вторгнення РФ.

Публикувахте от Офіс Президента України в Събота, 26 март 2022 г.

Дрейфуващи украински морски мини, плаващи по крайбрежието на Черно море, ще продължат да представляват заплаха за страните от региона - това каза ръководителят на Националния център за управление на отбраната на Русия. Според него опасността се ще се увеличи ако метеорологичните условия се влошат.

Прогнозите са, че мините ще достигнат Румъния за четири дни, а България за десет. Според Москва 67 чуждестранни кораба остават блокирани в украинските пристанища. Междувременно в десетки градове по света се провддиха шествия в пдокрепа на Украйна и срещу действията на Украйна.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега