Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жертвите на урагана "Санди" станаха 74

Жертвите на урагана "Санди" станаха 74

Броят на загиналите след урагана “Санди” достигна 74 души, съобщават световните агенции. Преди да достигне североизточната част на САЩ, Санди причини смъртта на 71 души в Карибския регион, 54 от които в Хаити.

Броят на загиналите след урагана “Санди” достигна 74 души, съобщават световните агенции. Преди да достигне североизточната част на САЩ, Санди причини смъртта на 71 души в Карибския регион, 54 от които в Хаити. Обстановката в пострадалите от урагана райони в Съединените щати започна постепенно да се нормализира.      

Веднага след отминаването на урагана, започна и възстановяването на пораженията. Ню Йорк постепенно се възвръща към нормалния живот, откриват се учреждения и магазини. Ситуацията с транспорта в града обаче остава тежка, най-вече в Манхатън. Не работи нюйоркското метро, което беше наводнено, заради което по улиците на града са се образували големи задръствания.

Президентът на САЩ Барак Обама, който посети силно пострадалия щат Ню Джърси, заяви, че основната задача за властите е възстановяването на електроснабдяването на тези райони, където хората са все още без ток.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега