Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Златните акробати Мариела и Панайот се прибраха в Бургас, срещнаха се с кмета

Златните акробати Мариела и Панайот се прибраха в Бургас, срещнаха се с кмета

Николов ги отличи с почетни плакети.

Младите олимпийци Мариела Костадинова и Панайот Димитров се прибраха в Бургас. Двамата младежи, които завоюваха златни отличия на младежката олимпиада в Буенос Айрес - Аржентина, се срещнаха с кмета на Бургас - Димитър Николов, който ги отличи с почетни плакети.

"Това са първите златни медали за българската акробатика от олимпийски игри и аз съм изключително горд, че това се случва с нашите деца. Сега с много по-голямо самочувствие и оптимизъм може да гледаме към голямата олимпиада в Токио през 2020 година. Убеден съм, че нивото, което защитихме, ще ни даде трамплинът да се изкачим на следващия олимпийски връх. На Мариела и Панайот пожелавам да бъдат здрави и да превърнат този успех в нещо още по-голямо", каза по време на срещата Николов.

На церемонията присъстваха личният треньор на смесената двойка Гергана Денева, хореографът им Дияна Колева, селекционерът на националния отбор Драгомир Драганов, председателят на КСА "Бургас" Камелия Борисова, генералният секретар на Българската федерация по спортна акробатика Недко Костадинов, организаторът на спортните състезания към федерацията Христо Димитров.

Легендата на бургаската спортна акробатика Радослав Алексиев подчерта, че смесената комбинация на Мариела и Панайот, която представиха на олимпийските игри, е била с най-висока трудност и най-трудна за изпълнение в сравнение с показаното от останалите състезатели.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега