Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жълт код за силен вятър и интензивни валежи в 24 области

Жълт код за силен вятър и интензивни валежи в 24 области

Жълтият код е в сила за силен вятър в областите Видин, Монтана, Враца, София област, София град, Пазарджик, Пловдив, Бургас, Варна, Шумен, Добрич. Жълтият код е в сила за интензивни валежи и бурен вятър в областите Ловеч, Плевен, Габрово, Велико Търново, Търговище, Русе, Разград, Силистра, Кърджали, Хасково, Сливен, Ямбол и Стара Загора.

Жълт код е обявен за утре в 24 области на страната заради силен вятър и интензивни валежи, съобщиха от НИМХ. Само в Югозападна България е обявен зелен код. Жълтият код е в сила за силен вятър в областите Видин, Монтана, Враца, София област, София град, Пазарджик, Пловдив, Бургас, Варна, Шумен, Добрич. Жълтият код е в сила за интензивни валежи и бурен вятър в областите Ловеч, Плевен, Габрово, Велико Търново, Търговище, Русе, Разград, Силистра, Кърджали, Хасково, Сливен, Ямбол и Стара Загора.

Времето ще е потенциално опасно, предупреждават от НИМХ. Вятърът в цялата страна ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили, ще нахлува студен въздух и в планинските райони дъждът ще преминава в сняг. От запад валежите ще спират. Минималните температури ще бъдат предимно между 1° и 6°, в София около 1°.

Над страната ще бъде много ветровито - ще духа силен, на места в Дунавската равнина и Горнотракийската низина бурен запад-северозападен вятър. С него ще продължи да застудява и максималните температури ще бъдат между 5° и 10°, в София около 5°. Облачността ще е променлива, по-често значителна над Северна България и източните райони.

През деня в Източна България все още ще превалява дъжд, а в Лудогорието и Предбалкана - слаб сняг, но до вечерта и там валежите ще спрат. По-съществени разкъсвания на облачността ще има над Югозападна България.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега