Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Жълт код за вятър в Бургас и още 24 области

Жълт код за вятър в Бургас и още 24 области

В почти цялата страна ще духа силен запад-северозападен вятър, с пориви достигащи 17-22 м/с. На места той ще бъде придружен от валежи от сняг или дъжд. Снеговалежи се очакват в северните и североизточните части на страната, както и в столицата. В Бургаско валежите ще бъдат от дъжд.

Жълт код за силен вятър е обявен днес в Бургас и още 24 области, съобщават от НИМХ към БАН. В почти цялата страна ще духа силен запад-северозападен вятър, с пориви достигащи 17-22 м/с. На места той ще бъде придружен от валежи от сняг или дъжд. Снеговалежи се очакват в северните и североизточните части на страната, както и в столицата. В Бургаско валежите ще бъдат от дъжд.

Максималните температури в страната ще бъдат в интервала между 1 и 9 градуса. Минималните ще достигнат -5 в Западна България. Над Черноморието ще преобладава облачно време с максимални температури от 4 до 7 градуса. В Бургаско се очаква живакът да достигне 5-6 градуса този следобед.

Утре снеговалежите ще продължат най-вече в западните и централните части на страната. Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с температури от 4-5 градуса максимум. Ново понижение на температурите се очаква в средата на следващата седмица.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега