Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът на Варна подаде оставка

Кметът на Варна подаде оставка

Варненският кмет Кирил Йорданов подаде оставка днес, след 13-годишно управление. Припомняме, че десетки хиляди варненци поискаха оставката му по време на протестите в морската столица.

Варненският кмет Кирил Йорданов подаде оставка днес, след 13-годишно управление. Припомняме, че десетки хиляди варненци поискаха оставката му по време на протестите в морската столица. Атаката срещу него се засили след смъртта на 36-годишния Пламен Горанов, който се самозапали пред Общината, като преди това призова за оставката на кмета.  

„Името ми е накърнено тежко и не мога с достойнство да представлявам града ни”, заяви Йорданов на извънреден брифинг. Йорданов каза още, че  е предупреждавал за „безвластието и омразата”, които се случват в града и ще предостави стенограма от заседание на Общинския съвет, с която ще докаже твърдението си. 

"Къде отиваме и кой ни води?", попита кметът в оставка и помоли да не се търсят отговори на тези въпроси от него. Йорданов подчерта, че се оттегля от поста в труден момент за Варна и за страната , а тези, които са поискали оставката му, очевидно не са мнозинство и той я подава в ущърб на тези, които са му гласували доверие.   

Докато течеше брифингът, много варненци се бяха събрали пред сградата на община Варна, за да запалят свещ и положат камъни на грамадата, която е издигната в памет на самозапалилия се Пламен Горанов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега