Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Оркестърът на Моцарт с концерт през декември в Бургас

Оркестърът на Моцарт с концерт през декември в Бургас

На 12 декември от 19.00 часа в Бургаската опера ще изнесе концерт световноизвестният VIENNA MOZART ORCHESTRA.

На 12 декември от 19.00 часа в Бургаската опера ще изнесе концерт световноизвестният VIENNA MOZART ORCHESTRA. Събитието се осъществява по съвместна покана на кмета Димитър Николов, Продуцентска компания АРТ БГ и под патронажа на Негово превъзходителство г-н Герхард Райвегер – посланик на Република Австрия у нас.

Подробности за концерта обявиха днес Петър Харалампиев и Даниел Стефанов от АРТ БГ, както и Весела Йорданова – директор на дирекция “Култура, маркетинг и връзки с обществеността” в Община Бургас.

Моцартовият оркестър гостува за първи път в България. В родния град на Райна Кабаиванска публиката ще го види в състав от 30 души, всички облечени в специални костюми и перуки, шити по модата на императорска Австро-Унгария. Концертът е в подкрепа на кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата.

“Той ще покаже, че в този прекрасен град не само през лятото, но и през зимата могат да се случват събития от световна класа”, заявиха организаторите. Те отправиха благодарности за любезното му съдействие към Александър Текелиев - директор на съвсем наскоро ремонтираната Бургаска опера.

Продажбата на билети стартира от 21 септември 2012 г. Специално за ценителите от  Бургас те ще могат да бъдат закупени от касата на Операта, както и в мрежата на Еventim.bg. Първите 300 билета ще бъдат продавани на промоционални цени - с 10 лв. отстъпка, като до изчерпване на количествата ще струват от 20 до 40 лв. и ВИП места от 50 до 70 лв. След това редовните цени ще са от 30 до 50 лв. и ВИП места от 60 до 80 лв.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега