Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Психичноболен уби полицай и рани други трима в Лясковец

Психичноболен уби полицай и рани други трима в Лясковец

Психичноболен мъж от Лясковец стреля от дома си и уби служител на МВР рано тази сутрин. В следствие на стрелбата, други трима полицаи са ранени, в момента подлежат на оперативни интервенции. За щастие директорът на местната болница съобщи пред БНР, че въпреки тежките травми животът им е вън от опасност.

Психичноболен мъж от Лясковец стреля от дома си и убислужител на МВР рано тази сутрин. В следствие на стрелбата, други трима полицаиса ранени, в момента подлежат на оперативни интервенции. За щастие директорът на местната болница съобщи пред БНР, че въпреки тежките травми животътим е вън от опасност. По предварителна информация, става дума за 53-годишен мъжс психични проблеми, който не е излизал от дома си повече от 2 години.Причината за агресията от 6 ч. тази сутрин е шумът, който вдигали децата отучилището, намиращо се в непосредствена близост до дома на извършителя.

Извършителят „открил огъня“ при опит на полицаите давлязат в дома му. След стрелбата районът е отцепен, а училището е разпусналоучениците за деня. Изненадващата ваканция е въведена с цел да се защитят децатаот евентуални сблъсъци с извършителя. Спряно е и газоподаването в района, за дасе избегнат инциденти. Живущите в района са евакуирани, а на място има линейкии противопожарни автомобили, съобщава ИА „Фокус“.

За момента се провежда операция по задържането на мъжа вприсъствието на главния секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров, окръжнияпрокурор на Велико Търново и следователи. Психолози разговарят с извършителя,но за момента нямат напредък. Планира се втора акция.

Конфликтът отдавна застрашава безопасността на децата,коментира директорът на училището в Лясковец - Николай Кожухаров през БНР. Подумите му, учебното заведение е получавало периодични заплахи за саморазправазаради шума, който децата вдигали в междучасията. Сигналът за конфликта е подаденна 20-ти февруари. След това партулни коли са минавали за проверки и контрол.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега