Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ТФ "Петлите" играят "Циганката" в Бургас на 22 март

ТФ "Петлите" играят "Циганката" в Бургас на 22 март

Представлението ще бъде поставено в крайморския град за втори път.

На 22-ри март младите таланти от танцова формация "Петлите" ще играят най-новия си спектакъл - "Циганката" в залата на Бургаската опера. Представлението ще бъде поставено в крайморския град за втори път. Любителите на танцовото изкуство ще имат възможността да видят историята на младата циганка от 19:00 часа. Билетите с цена 10 и 12 лева са в продажба на касата на Операта.

"Циганката" - красива, магнетична, непокорна, изящна! Такава са я виждали не един поет и художник. Такава ли я виждаме ние днес? Можем ли да я приемем като равна, можем ли да и бъдем приятели, можем ли да я обичаме" - това са част от въпросите, които задават младите танцьори в най-новата си постановка. 

Представлението имаше премиера на 19-ти октомври м.г. и пожъна успех в Бургас. За един ден Петлите напълниха два пъти залата на Бургаската Опера. След това групата замина за Сунгурларе, където представлението отново бе представено два пъти за един ден. Същото се отнася и за Поморие, а в Стара Загора залата от 600 места не стигна, за да побере всички желаещи да видят „Циганката” на Петлите.

Спектакълът бе представен и в Айтос, а преди да се завърне в Бургас, трупата ще има премиера и в София. Младите танцьори ще представят "Циганката" на 17 март, в Синдикалния дом на транспортните работници.

Постановката е дело на бургаския режисьор  Станимир Карагьозов. Хореографи са Десислава Скъкълова, Николай Парушев, Марияна Трифонова и Катя Йорданова. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега