Братче и сестриче от Несебър с куп награди от конкурс за красота и талант

Автор: "PoligrafF" , от 01.02.2019 0
Малчуганите представиха страната ни и се окичиха с няколко титли.

Братче и сестриче от Несебър се завърнаха от Филипините с куп награди от Международния конкурс за красота и талант Little and Teen Glam International. В конкурса участваха 70 деца от всички континенти, като страната ни бе представена от 8-годишния Алекс и 5-годишната Паола.

Кандидатите имаха 7 състезателни дена в които преминаха през различни турове пред международно жури. Фотосесии и предварителен кръг с фестивални костюми, видео визитки, представяне пред местните медии, ревю с плажни облекла и официални костюми в Мол Сан Пабло. Фестивалният костюм на Алекс беше избран за един от десетте най-добри фестивални костюма на целия формат.

Във финалната вечер кандидатите дефилираха с костюми на местни дизайнери, национални костюми. Алекс показа стилизиран костюм на хан Аспарух, а Паола представи страната ни, известна с българската роза.

Junior Mister Glam International 2019 спечели именно Алекс. Той бе отличен и с титлата Mister Adorable. Паола пък се окичи с три ленти и красива корона за титлите - Miss Livin’ Doll, Miss Alluring и една специална награда в която Паола беше обявена за Мис Барби.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

Не. Това не е костенурка - нинджа. Това е костенурка - батка, забелязана…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или